ALMI bjuder in till föreläsning

- 14 november: Azita Shariati

Bookmark and Share

Information

Tid: 2017.11.14, klockan 15:00 - 18:00

Plats: Konserthuset i Gävle, Kungsbäcksvägen 22, 80267 Gävle (cX-kartan)

Typ av evenemang: Föreläsning och seminarier, Näringsliv

Arrangör: ALMI

Föreläsningarna är en del av ALMI:s projekt "Fler hållbara företag i tillväxt" där de vill utveckla ledarskapet i tillväxtföretagen i regionen. Först-till-kvarn principen gäller. Seminarierna är kostnadsfria.

14 november: Azita Shariati, VD Sodexo

Möt Azita Shariati ,VD på Sodexo, i en del av ALMI:S exklusiva seminarieserie med namnkunniga föreläsare som ger inbjudna gäster en panoramavy över viktiga framtidsfrågor.

Azita Shariati är VD på Sodexo, ett företag med 8000 anställda och en omsättning på 3,8 miljarder kr. Hon är en superkändis i näringslivet s mångfaldigt prisad för sitt ledarskap, bland annat som mäktigaste kvinna, mäktigaste direktör och superkommunikatör. Azita kommer prata om hur mångfald och jämställdhet bidrar till bättre resultat för företaget, hur det blir lättare att rekrytera och behålla kompetens. Sitt ledarskap beskriver hon som en blandning av iransk tydlighet och svensk laganda.
Denna föreläsning kommer att ge dig nya perspektiv på hur du kan forma din organisation för framtiden.

Företagare i Ockelbo anmäler sig genom att maila till naringsliv@ockelbo.se, begränsat antal platser. Föreläsningen är kostnadsfri

Sök evenemang i Ockelbo

Relaterade evenemang

Fler liknande evenemang

Tipsa om evenemang!

Till formuläret