Sök till vuxenutbildningen

Dags att söka till Vuxenutbildningen

Vill du studera i höst? Här kan du plugga allt från matte och svenska, till undersköterska.

Vi erbjuder olika utbildningar och hjälper gärna dig med att hitta din väg. Hör vår studie- och yrkesvägledare Anna-Lena Bång berätta mer om vuxenutbildningen i klippet:

Välj mellan flera ämnen

Vi erbjuder en grundläggande vuxenutbildning för dig som kanske saknar behörighet för vidare studier. Hos oss kan du studera bland annat följande ämnen:

  • Svenska
  • Engelska
  • Matematik
  • Samhällskunskap
  • Historia

Yrkesvux

Vi har en vård- och omsorgsutbildning här i Ockelbo där du efter fullgjord utbildning kan titulera dig undersköterska. Hör vårdlärarna Christina Magnusson och Eva Bergstrand berätta mer i klippet:

Förutom vård- och omsorgsutbildning erbjuder vi flera yrkesutbildningar som våra grannkommuner anordnar via Gästrikevux. Klicka här för att läsa mer.

Kombinera med arbete

Vår ambition är att du ska kunna kombinera dina studier med arbete, andra studier och andra aktiviteter. En skräddarsydd utbildning för dina behov.

Länk till ansökan hittar du till höger på en dator, eller längst ner på sidan om du använder mobiltelefon.

Välkommen att kontakta studie- och yrkesvägledare Anna-Lena Bång på telefon 0297-554 62 eller 070-160 56 79 för mer information.

Sök senast den 15 maj!

Studera på distans i vårt Lärcentrum

Från och med hösterminen 2021 är att vi har ett helt nytt Lärcentrum i Ockelbo. Det innebär att du som studerar distans på exempelvis en högskola eller vuxenutbildning kan sitta hos oss och studera eller göra din tenta. 

Kontaktinformation