Simhallen öppnar för besökare

Med restriktioner

Den 17 augusti öppnar simhallen och gymmet i Ockelbo igen efter att ha varit stängd hela våren. 

För att man ska kunna hålla avstånd och besöka simhallen på ett smittsäkert sätt gäller vissa restriktioner. Antalet besökare i simhallen är max 20 personer - vilket innebär att anläggningen snabbt kan bli full. Vi rekommenderar dig att ringa innan besök, speciellt på lördagar då det är ett stort intresse för att besöka simhallen. 

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och vi håller en hög frekvens på städning och desinficering för att kunna hjälpa till att minska smittspridningen. Vi har även låst skåp för att minska antalet personer i omklädningsrummen.

För att vi ska kunna ha vår verksamhet igång så finns det vissa saker som är extra noga att tänka på:

  • Håll avståndet till andra besökare under hela er vistelse. Detta gäller hela anläggningen och speciellt i trånga utrymmen som dusch, omklädningsrum, bastu och bubbelpool.
  • Stanna hemma om du är sjuk eller känner av förkylningssymptom. Var symptomfri minst 2 dagar innan du besöker oss igen efter sjukdom. Har man testats positivt för covid-19 ska man vänta minst 7 dagar efter insjuknandet varav 2 dagar helt symptomfri med att besöka oss.
  • Tvätta händerna ofta.
  • Duscha noga med tvål och utan badkläder innan och efter badet. Actic gäster hänvisar vi till att duscha/byta om hemma. Detta för att minska trängsel i omklädningsrummen.
  • Eget ansvar gäller. Se till att du/ni håller avståndet till andra och att ni respekterar alla rekommendationer samt våra trivselregler. 

Vi hoppas att du som kund har förståelse för detta, tillsammans håller vi avstånd! /Simhallspersonalen

Öppettider:

Tisdag:

06:30-08:00 motionssim

15:00-18:00 

18:00-20:00 motionssim

Torsdag:

15:00-18:00

18:00-20:00 motionssim

Lördag:

10:00-15:00