Centrala Ockelbo

Här finns lägenheterna för dig som vill bo centralt och ha nära till det mesta. 

Gransäter
Gransäter är ett mycket omtyckt, lugnt och grönt bostadsområde med centralt läge. På detta område finns det två- och trerumslägenheter med kök. Alla lägenheter har egen uteplats eller egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Järnvägsgatan 12-14
Det är ett mycket bra läge på detta bostadsområde med närhet till både centrum och järrnvägsstationen. Det finns en- och tvårumslägenheter i denna fastighet. De flesta lägenheterna har egen balkong i riktning mot centrum. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.
Bilplatser finns att hyra på området. 

Järnvägsgatan 4
Denna fastighet går också under smeknamnet "Rosa Huset" och mycket mer centralt än så här kan du inte bo! Det finns lägenheter i storlekarna
1-3 rum och kök med tillgång till en gemensam balkong och en vacker trädgård med äppelträd och möjlighet till trädgårdsland. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Kyrkogatan 1
Mycket uppskattat område med centralt läge. Lägenheter finns i storlekarna 1-4 rum och kök. Alla lägenheter har egen balkong eller egen uteplats. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.
Bilplatser finns att hyra på området.

Kyrkogatan 5
Detta är ett lugnt och trevligt bostadsområde som ligger nära centrum. Här finns en- och tvårumslägenheter med kök. Alla lägenheter har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.
Bilplatser finns att hyra på området.

Sjöbacksvägen 13
Denna fastighet är mycket vackert belägen vid Bysjön och ändå nära centrum. Motionsspår som följer strandkanten och badplats finns ett stenkast från lägenheterna som alla är enrumslägenheter med kök. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.

Uret
Uret kallas det färgglada hyreshuset mitt i centrum. Här finns det handikappvänliga seniorlägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Det finns hiss i flera trappuppgångar. Fastigheten inrymmer även några affärsverksamheter. Balkong eller tillgång till uteplats finns till alla lägenheter. Tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.