Jädraås

Jädraås, som ligger 2 mil från Ockelbo tätort, är ett gammalt brukssamhälle från mitten av 1850-talet. Orten har ett livligt föreningsliv. Vintertid finns fina längdskidspår, även upplysta. Närheten till skidorten Kungsberget, en mil bort, har stor betydelse för orten och skoterturisterna är många då det finns fina skoterleder i området.  Ett stort antal fiskesjöar finns, även sjöar med bryggor för rörelsehindrade. 

Dett finns en förskola. Bussen till Ockelbo är gratis och det går ett antal turer varje dag. Bensinstationen i byn tillhandahåller en del dagligvaror. 

Vill du veta mera: www.jadraas.se

Bärvägarna
På detta vackra och omtyckta bostadsområde finns Smultron-, Hallon-, Blåbärs- och Lingonvägen, därav smeknamnet "Bärvägarna". Dessa parhuslägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök ligger alla i markplan med tillhörande garage, förråd och uteplats. I varje lägenhet finns det en tvättmaskin och torkskåp. Bredband (optisk fiber) är installerat i samtliga lägenheter, vilket gör att du bl.a. har möjlighet att teckna abonnemang för höghastighetsinternet. Vårt basutbud av kabel-TV kanaler ingår i hyran. Ytterligare kanaler kan köpas till.