Vy över Lingbo

Lingbo

Lingbo, lingonstället i Gästrikland, ligger naturskönt vid Tidernas väg och sjön Lingan ca 17 km norr om Ockelbo. Lingbo ligger på pendlingsavstånd till fyra större tätorter i landskapet, Bollnäs, Söderhamn, Sandviken och Gävle. Bra förbindelser via tåg och buss, inom kommunen gratis Kuxabussar. I Lingbo finns det förskola och ett rikt föreningsliv, flera fiskesjöar, elljusspår m m.

Parkvägen
I detta lugna och trevliga bostadsområde finns det enrumslägenheter med kök. Alla lägenheter ligger på markplan och har en egen uteplats Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.

Sjövägen
Populärt och trivsamt bostadsområde med enplanslägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Till alla lägenheter finns en egen altan i anslutning till stor grönyta. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Smalbyvägen
Fint bostadsområde med två- och trerumslägenheter med kök. Lägenheterna på bottenplan har egna uteplatser och de övriga har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.
Bilplatser finns att hyra på området.