Vy över Ängen och Höjden

Norra Ockelbo

Här finns våra lägenheter i centralorten Ockelbo som är belägna norr om Sundsbron.

Fagerbacken 1-13 / Höjdvägen 15
Detta område är mycket populärt både bland äldre och yngre hyresgäster. Det finns en- och trerumslägenheter med kök i denna fastighet. Enrumslägenheterna finner du på Höjdvägen 15 A-F med utsikt över det gröna och trivsamma bostadsområdet och på motsatta gaveln som har adress Fagerbacken 1-13 finns det trerumslägenheter. Alla lägenheter har egen ingång. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.

Ängen / Gäverängevägen 8-10 / Östbyvägen 3-5
Gäverängevägen 8-10 och Östbyvägen 3-5 bildar tillsammans det trevliga bostadsområdet som kallas för ”Ängen”. Det är vackert beläget vid Testeboån och trots att det räknas till norra Ockelbo är det ändå nära till centrum och järnvägsstationen. På Gäverängevägen 10 A-F finns det rymliga lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. På Gäverängevägen 8 finns det rymliga en- och tvårumslägenheter med kök. På Östbyvägen 3-5 finns det rymliga en- och tvårumslägenheter med kök. Alla lägenheter på bottenplan har egen uteplats och de övriga har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Höjdvägen 2-12
Detta mysiga och gröna bostadsområde som kallas "Höjden" är mycket uppskattat av våra hyresgäster. Här finns det lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Lägenheterna på bottenplan har egen uteplats och de övriga har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Höjdvägen 9-13
Detta trivsamma bostadsområde kallas också för ”Hammaren”. Här kan vi erbjuda rymliga en- och tvårumslägenheter med kök. Lägenheterna på bottenplan har egen uteplats och de övriga har egen balkong. Tillgång till tvättstuga och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Höjdvägen 7 Nyproduktion

Här ligger våra välplanerade nybyggda lägenheter i storlek 1-2 rum.Varje lägenhet har en egen kombinerad tvättmaskin/torktummlare och egen generös uteplats/balkong. Samt att det är ett rökfritt boende. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran och fiber indraget. På gården finns en tillgänglighetsanpassad uteplats. Bilplatser med motorvärmare och laddstolpe finns att hyra på området.

Petersburg 18-26
Lugnt och trevligt bostadsområde bestående av två huskroppar som även kallas ”SJ-husen”. I dessa hus finns det tvårumslägenheter med kök. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Petersburg 28-74
Detta är ett eftertraktat område med fina två- och trerumslägenheter och kök. Det finns tvättmaskin och torkskåp i alla lägenheter. Lägenheterna som ligger på bottenplan har egen uteplats. Tillgång till förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Stenvägen
Detta är ett trivsamt och barnvänligt bostadsområde som ligger ca 1,5 km norr om centrala Ockelbo. Lägenheterna, som finns i storlekarna 1-5 rum och kök, påminner om radhus och ligger i markplan. Alla lägenheter har egen ingång och tillhörande uteplats. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Kvarterslokal med bastu, samt lekplats och förskola finns på området. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.