Södra Ockelbo

Här finns våra lägenheter i centralorten Ockelbo som är belägna söder om Sundsbron men som inte hör till centrala Ockelbo. 

Gamla Åmotsvägen 1-3
Detta är vårt nya, centralt belägna och handikappvänliga seniorboende. På detta område finns det för närvarande en- och tvårumslägenheter i markplan med kök eller kokskåp. Tillgång till tvättstuga och förrådsutrymme finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.

Humlevägen 10-14
Detta är ett populärt bostadsområde med centralt läge, trots att det räknas till södra Ockelbo. Det finns lägenheter i storlekarna 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök på området. De flesta lägenheter har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Humlevägen 9-25
Detta är ett mycket populärt och väletablerat bostadsområde med centralt läge. Här finns lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Alla lägenheter på bottenplan har egen uteplats och de övriga har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Kaplansvägen 2-8
Detta är ett lugnt och trevligt bostadsområde med centralt läge. På detta område finns det enrumslägenheter med kök. Alla lägenheter ligger i markplan med egen ingång och uteplats. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran.

Marstrand
Marstrand är ett familjevänligt bostadsområde som egentligen är indelat i tre mindre områden.  Centralt beläget på varje område finns det en tvättstuga/kvarterslokal i fristående hus. Områdena kallas helt enkelt första, andra och tredje området och det första området ligger närmast centrum, det andra i mitten och det tredje längst söderut. Det finns lägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök så det är inte bara anpassat för barnfamiljer även om det också finns lekplatser och förskolor på området. Alla lägenheter har egen ingång och de flesta lägenheter har en egen uteplats eller balkong. Förrådsutrymme i anslutning till lägenheten och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.

Sjöängsvägen 34-36
Detta är ett omtyckt bostadsområde med centralt läge. Det finns lägenheter i storlekarna 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök. De flesta lägenheterna har egen balkong. Tillgång till tvättstuga, förrådsutrymme och möjlighet till internetuppkoppling finns. Flera kabel-TV kanaler ingår i hyran. Bilplatser finns att hyra på området.